Kako je od 1. ožujka 2013. godine Mercator – H doo preuzeo djelatnost društva Intersport – H doo, započelo je i unificiranje poslovnih procesa na svim razinama, pa tako i u dijelu kluba lojalnosti. Kako bi se kvalitativno i sadržajno unaprijedile i poboljšale pogodnosti za vjerne kupce klub lojalnosti Intersport Plava kartica prenosi se pod okrilje kluba lojalnosti PIKA. Tako će se klub lojalnosti Intersport Plava kartica zatvoriti zaključno sa 30. 4. 2013. godine i nakon toga ostvarivanje popusta s Plavom karticom više neće biti moguće. Pristupnicu za PIKA kartice možete ispuniti na svim prodajnim mjestima Intersporta, te na internet stranici Mercatora Hrvatska.

ATP PBZ Zagreb Indoors (31.1. -8.2.)

I ove godine organizator ATP PBZ Zagreb Indoorsa omogućava klubovima članovima Hrvatskog teniskog saveza, trenerima članovima ZTTH i organiziranim klupskim grupama besplatan ulaz na ovogodišnje izdanje turnira.

Poziv  

Program turnira

Poštovani,

I ove godine organizator ATP PBZ Zagreb Indoors-a omogućava klubovima članovima Hrvatskog teniskog saveza, trenerima članovima ZTTH i organiziranim klupskim grupama besplatan ulaz na ovogodišnje izdanje turnira. U prilogu ovog emaila možete pronaći više o mogućnosti ulaska na turnir.

Ukratko:

Besplatan pojedinačni ulaz na sve dane turnira imaju:

Svi registrirani tenisači i tenisačice uz predočenje natjecateljske iskaznice izdane od Hrvatskog teniskog saveza i osobne iskaznice ili putovnice.

Svi licencirani treneri u Hrvatskom teniskom savezu uz predočenje iskaznice ZTTH-a.

Od ponedjeljka 2. veljače do petka 6. veljače 2015. godine organizirane grupne dolaske polaznika vaših teniskih škola i članova mlađih selekcija

Za organizirani grupni dolazak kontaktirajte gospodina Renata Tripala na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Lijepi pozdrav

 

 

dugandzicNa Izbornoj godišnjoj skupštini ZTTH, održanoj u Umagu. 8. ožujka 2013. godine, Marijan Dugandžić ponovo je izabran za predsjednika Zbora teniskih trenera Hrvatske i bit će na čelu trenerske organizacije u slijedeće četiri godine.
Marijan Dugandžić uz kraće je prekide član stručnog odbora HTS-a od 86. godine, viši je predavač i vanjski suradnik Kineziološkog fakulteta, regionalni povjerenik HTS-a za Sjeverozapadnu Hrvatsku, te direktor teniskog kluba Varteks. Kao trener radio je sa Sašom Hiršzonom, Željkom Krajanom i nizom drugih igrača.
U proteklom četverogodišnjem mandatu zbor je pokrenuo vrlo uspješan program „Tenis u školama" čime su licencirani treneri u suradnji s nastavnicima i profesorima TZK dobili mogućnost da djeci nižih razreda osnovnih škola prezentiraju osnove tenisa.
Pri završetku je i program za rad u vrtićima gdje će naši licencirani, školovani treneri u suradnji s odgojiteljicama u vrtićima raditi s djecom predškolskog uzrasta na teniskoj koordinaciji i osnovama tenisa. Početak se planira krajem 2013. godine.
Naši treneri stalni su sudionici konferencija u organizaciji ITF i TE, ali i ostalih svjetskih trenerskih kongres, a ZTTH svake godine organizira međunarodni kongres teniskih trenera i niz tematskih seminara u regijama.
Pravilnik o licenciranju trenera je saživio te svake godine zbor licencira do 200 trenera u 4 kategorije. U slijedećem četverogodišnjem mandatu predstoji i usklađivanje pravilnika s modelom licenciranja u Europi a prema preporukama ITF-a.
U proteklom periodu zbor je publicirao i nekoliko stručnih knjiga kao pomoć u edukaciji naših trenera, a s tom praksom namjerava nastaviti i u buduće. Plan je u narednom periodu stvoriti trenere koji će biti specijalisti i stručnjaci za pojedine dobne skupine i određene segmente razvoja igrača.

HRVATSKI TENISKI SAVEZ Gundulićeva 3, 10 000 Zagreb, Tel.: +385 1 4830 747, 4830 756; Fax: +385 1 4830 720