Dragi učenici i roditelji.


U skladu s odlukom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta objavljujemo kriterije sportske uspješnosti i konačnu rang-listu kandidata za upis u srednje škole u razredne odjele za sportaše u školskoj godini 2016./2017.

KONAČNA RANG LISTA

slika upisi

dugandzicNa Izbornoj godišnjoj skupštini ZTTH, održanoj u Umagu. 8. ožujka 2013. godine, Marijan Dugandžić ponovo je izabran za predsjednika Zbora teniskih trenera Hrvatske i bit će na čelu trenerske organizacije u slijedeće četiri godine.
Marijan Dugandžić uz kraće je prekide član stručnog odbora HTS-a od 86. godine, viši je predavač i vanjski suradnik Kineziološkog fakulteta, regionalni povjerenik HTS-a za Sjeverozapadnu Hrvatsku, te direktor teniskog kluba Varteks. Kao trener radio je sa Sašom Hiršzonom, Željkom Krajanom i nizom drugih igrača.
U proteklom četverogodišnjem mandatu zbor je pokrenuo vrlo uspješan program „Tenis u školama" čime su licencirani treneri u suradnji s nastavnicima i profesorima TZK dobili mogućnost da djeci nižih razreda osnovnih škola prezentiraju osnove tenisa.
Pri završetku je i program za rad u vrtićima gdje će naši licencirani, školovani treneri u suradnji s odgojiteljicama u vrtićima raditi s djecom predškolskog uzrasta na teniskoj koordinaciji i osnovama tenisa. Početak se planira krajem 2013. godine.
Naši treneri stalni su sudionici konferencija u organizaciji ITF i TE, ali i ostalih svjetskih trenerskih kongres, a ZTTH svake godine organizira međunarodni kongres teniskih trenera i niz tematskih seminara u regijama.
Pravilnik o licenciranju trenera je saživio te svake godine zbor licencira do 200 trenera u 4 kategorije. U slijedećem četverogodišnjem mandatu predstoji i usklađivanje pravilnika s modelom licenciranja u Europi a prema preporukama ITF-a.
U proteklom periodu zbor je publicirao i nekoliko stručnih knjiga kao pomoć u edukaciji naših trenera, a s tom praksom namjerava nastaviti i u buduće. Plan je u narednom periodu stvoriti trenere koji će biti specijalisti i stručnjaci za pojedine dobne skupine i određene segmente razvoja igrača.

Kako je od 1. ožujka 2013. godine Mercator – H doo preuzeo djelatnost društva Intersport – H doo, započelo je i unificiranje poslovnih procesa na svim razinama, pa tako i u dijelu kluba lojalnosti. Kako bi se kvalitativno i sadržajno unaprijedile i poboljšale pogodnosti za vjerne kupce klub lojalnosti Intersport Plava kartica prenosi se pod okrilje kluba lojalnosti PIKA. Tako će se klub lojalnosti Intersport Plava kartica zatvoriti zaključno sa 30. 4. 2013. godine i nakon toga ostvarivanje popusta s Plavom karticom više neće biti moguće. Pristupnicu za PIKA kartice možete ispuniti na svim prodajnim mjestima Intersporta, te na internet stranici Mercatora Hrvatska.

HRVATSKI TENISKI SAVEZ Gundulićeva 3, 10 000 Zagreb, Tel.: +385 1 4830 747, 4830 756; Fax: +385 1 4830 720